Lagsmøte 25.august 2020

Over 30 medlemmer møtte opp på Furuheim til lagsmøte 25.8. Furuheim fremsto i ny drakt etter omfattende oppussing innvendig som har funnet sted i løpet av sommeren. Det var som vanlig mat og kaffe og hyggelig prat der blant annet ferieopplevelser i «annerledes sommeren» ble utvekslet. Alle var spent på hvilke aktiviteter vi kunne tilby utover høsten siden pardans ikke er forening med smittevernreglene slik de vil være en stund. Vidar hadde deltatt på nettmøte som NU arrangerte og hadde fått en de tips til danser som kan gjennomføres uten nær kroppskontakt. Elisabeth og Vidar var villige til å prøve ut flere varianter. Det kom flere tips til hva vi kunne drive med. Allsang for å lære tekster til sangdansen vår var ønsket fra flere.

Huskomitéen fikk velfortjente blomster for jobben med å lede oppussingsarbeidet på Furuheim
Med god mat og drikke, prat, sang og informasjon ble det en hyggelig kveld

Legg igjen en kommentar