VÅRDUGNAD

Endelig kunne vi møtes til vårdugnad på Furuheim. Husnemda hadde lagt opp til formiddags – og ettermiddagsøkter fra og med tirsdag 20.april til og med lørdag 24.april. Minst en fra husnemda var med på hver økt og det var satt opp lister for ulike arbeidsoppgaver. Nå viste det seg at dugnadsgjengen jobbet så effektivt at dugnaden kunne avsluttes torsdag kveld.

Vinduer ble pusset, kjøkken, toaletter, sal og bøttekott ble vasket. Lagerrommet i salen ble ryddet og det ble satt inn nye hyller. Styrerommet ble ryddet og vasket. Solskjerming i salen er nå på plass.

Raking og litt beskjæring av trær ute og i tillegg ble plattingen grundig rengjort.

Fint vær for raking og rydding ute.

Vi var heldige med været og på av formiddagsøktene kunne vi nyte pausen ute.
Nydelig i skråningen på Furuheim
Styrerommet ble også fikset opp

Tusen takk for innsatsen til alle som var med. Vi håper at vi kan ønske alle medlemmene velkommen på Furuheim før sommerferien.