Fellestur i Uræddløypa 30. mai 2021

Gjennom en mail fra Knut og Finn var vi invitert til en søndagstur i Uræddløypa på Stridsklev. I det fantastiske været i dag hadde vi en finfin tur i med Finn som guide. Vi gikk inn i løypa tvers over veien ved Stridsklev kirke. Stien er brei og går på nydelig skogsbunn hele veien. Fine utkikkspunkter underveis og Finn viste oss hvordan traséen for den nye E-18 er planlagt. Fint å kunne se det litt ovenfra. Han fortalte om den gamle taubanen som fraktet kalkstein fra Bjørntvedtbruddet til Norcem og andre historiske detaljer. Bjørg og Finn tilbød oss en av Porsgrunns fineste rasteplasser på deres egen terrasse med nydelig utsikt utover fjorden. Vi gikk i to timer, spiste og skravla i tre timer. En fantastisk koselig dag. Tusen takk til Finn og Knut for initiativet og til Bjørg og Finn for tilrettelegging på terrassen. Vi tok hensyn til smittevernreglene og kunne konstatere at det kun var en person som ikke var vaksinert, alle de andre var fullvaksinert.

Rast underveis