SØNDAGSTUR TIL JOMFRULAND

Vi fikk en flott søndagstur til Jomfruland søndag 24.4. Litt skeptiske var vi kanskje da vi møttes på Lassses, det var litt småkaldt og det blåste friskt, men heldigvis var det ingen som sa det høyt. Det ble en veldig fin tur og været ble bedre og bedre utover dagen. Vi var 11 personer inklusive 2 venninner av Eva. Vi hadde 5 -6 timer ute på øya. Vi fikk gått mye, sett mye og hadde god tid til flere kaffepauser. Vi var ved tjernet, gikk gjennom den nydelige hvitveis skogen, var ved Øitangen, besøkte det nye fugletårnet (bygd i 2021), vi gikk på rullesteinene på «utsida», var innom en kunstutstilling i skolestua og før vi reiste hjem var været så fint at en is ved Haga kafé var de flere av oss som lot oss friste av. Tusen takk til Finn som hadde lagt opp turen og som ledet oss gjennom hele dagen. Takk til Eva som var fotograf og takk til alle positive turdeltakere for en veldig fin dag.