Aktiviteter i mai

Vi fortsetter dansesesongen litt til, her er en oversikt over det som skjer i mai:

Vanlig øving 9.mai, 16.mai. 23. mai er vi invitert til samdans kveld i Tunsberg Leikarring. Alltid veldig god stemning på de kveldene og mye dans. Vi møtes på Jysk (Moheim) kl 17.45, samler oss i noen biler og kjører kl. 18. Det blir ikke øving på Furuheim den kvelden.

Siste øvingskveld er 30.mai på Furuheim som vanlig.

17. mai har vi oppvisning på Frednes kl.14.30 og på Vestsiden sykehjem kl 15.30. Borgertoget starter fra Vestsiden skole kl 16.30 – vi går som nr 9. Veldig fint hvis mange har anledning til å være med. Vi samles til familiekveld på Furuheim ved 18 – 18.30 tida. Da roer vi ned og koser oss med pølser med tilbehør, kaker, is og kaffe. Det blir litt allsang og hyggelig samvær. Ta gjerne med familie og venner.