Sommeravslutning 6. juni 2023

Rammen for vår sommeravslutning 6.6.var den aller bestet. Vi startet med omvisning i utstillingen «alt dette er ditt» på Telemark museum og gikk derfra opp til hagefest hos Gunvor og Håvard. Her var langbordet satt fram med smårutete duker og markblomster. Toradergruppa spilte opp og festkvelden fortsatte med servering av Gunvors nydelige kyllingsalat med tilbehør, et herlig måltid. Deretter var det konkurranser hvor ulike ferdigheter kom til nytte. Det kom kaffe og kaker på bordet og det ble quiz. Håvard kom med sveivegrammofon og 78 plater som vi sang uhemmet med på. Enfantastisk hyggelig kveld. Takk til komiéen og alle andre som bidro og en spesiell takk til vertskapet.

Vi ønsker alle en riktig god sommer. Husk påmelding til turen 19. – 20.8, se invitasjon sendt i medlemsmail. Påmelding til Torill – torisol3@gmail.com innen 15.6.