Lagsmøte 20.oktober 2020

Til lagsmøte 20. oktober hadde vi invitert Knut-Hjalmar Gulliksen fra Haugtussa i Larvik. Han har bistått oss med oppretting av hjemmeside (hs) og hjulpet oss med å rydde litt i lagets facebook sider (fb). Han fortalte om oppbyggingen av hjemmesiden og viste hvordan den kan brukes for å hente informasjon om Norskdomslaget og lagets aktiviteter. Det han hadde lagt mest vekt på var at siden skulle være bygd opp så enkel som mulig. Den skal umiddelbart virke informativ og være enkel å både bruke for lagets medlemmer og andre som klikker seg inn. Den skal også være enkel å vedlikeholde for de som har ansvaret for å redigere siden.

Da er det bare for alle å logge seg inn på hjemmesiden som har nettadresse:

norskdomslaget.no

På facebook har vi nå avsluttet vår «gruppe», dvs opplyst om at denne ikke lenger vil bli benyttet og anbefalt alle om å følge vår åpne fb side i stedet.

Knut- Hjalmar gjennomgår hvordan hjemmesiden er bygd opp
En liten sangquiz med tekster fra sangdansboka sto også på programmet

Legg igjen en kommentar