Medlemskveld

Vi åpnet tirsdag 7.september, det som vi håper skal bli en tilnærmet vanlig sesong. Medlemmene var invitert til medlemskveld med varm mat og underholdning. 29 hadde meldt seg på og vi fikk en koselig kveld med mye gjensynsprat, sang og musikk ved Bjørn Årseth og nydelig tapas. Styreleder Bjørn Øyvind orienterte fra styret og det var enighet om at vi starter de vanlige danseøvingene tirsdag 14.september kl 19.00. Tirsdag 21. september blir det ingen øving. Vi oppfordrer i stedet alle som har lyst, til å kjøpe billett til forestillingen i Ibsenhuset den kvelden:» Frøydis Grorud inviterer Knut Buen, Sigmund Groven og Anne Gravir Klykken».

Velkommen til danseøving på Furuheim tirsdag 14.september kl.19.00

Det ble delt ut blomster til mange jubilanter, styreleder Bjørn Øyvind var en av de.