Juleavslutning på Furuheim

Tirsdag 7.desember 2021 hadde vi en hyggelig juleavslutning på Furuheim. Vi kom til vårt koselige lokale med julepyntede bord og god stemning. Komitéen sørget for at bestilt julemat kom på bordet og det smakte veldig godt. Vi sang flere kjente julesanger med Vidar som forsanger og Tormod som akkompagnerte på gitar. En quiz med mange lurespørsmål skapte munterhet og mange forskjellige svar. Bjørn Øyvind orienterte litt om de nye smittevernreglene som kom i løpet av kvelden. Vi må bare forholde oss til det som til enhver tid er gjeldende rett og det er derfor usikkert når vi kan starte opp med øvingene etter nyttår. Vi avsluttet med kaffe og kaker, mer allsang og hyggelig prat.

Vi ønsker alle våre medlemmer og dansevenner rundt i landet en riktig god jul og et godt nytt år🤶🌲🎁