Vi starter opp med leikøvinger igjen!

Årsmøtet ble avholdt tirsdag 1. februar 2022. Smittevernreglene ble ivaretatt så godt det lot seg gjøre. Årsmøtepairene var sendt ut i god tid og årsmøtet ble gjennomført på en ryddig måte. Etter det formelle møte var det servering av rundstykker og bløtkake og hyggelig prat.

Nyvalgt styre:
Leder                  Per Skaugset
Nestleder           Hege Underberg
Kasserer             Knut Olsen
Sekretær            Torill Solheim
Styremedlem    Eva Berg

Tirsdag 15.2.22 kl 19.00 kan vi endelig starte opp igjen med vanlige leikøvinger og vi ønsker alle velkommen til Furuheim kl 19 – 21.30. Kjenner du noen som har lyst til å friske opp danseferdighetene de ikke har brukt på en stund så ta de med. Vi har god plass til mange.

TRIM DEG GLAD – GÅ PÅ FOLKEDANS